Şehit Barış Akkabak İlkokulu
İLKÖĞRETİM CADDESİ GEBİZ MAHALLESİ NO 17/1 07540 SERİK/ANTALYA

VİZYON

OKULUMUZUN VİZYONU “Doğru ideallere yanlış yollardan gidilmez…” anlayışını benimseyen bir kurum olarak; • Öğrencilerimizin kendine güvenen, içindeki hayal gücünü keşfedip değerlendirebilen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak; • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını yerine getirerek başarıya giden yolda motive olmalarını sağlamak; • Eğitim öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği olanakların tümüyle kullanıldığı bir ortamı öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunmak; • Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri, çalışanları ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek bir kurum haline getirmek için çabalıyoruz.

MİSYON

OKULUMUZUN MİSYONU • Atatürk’ün “Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez.” Sözünden hareketle değerlerine ve şanlı tarihine sahip çıkan , Atatürk ilkelerini ve devrimlerini benimsemiş, vatanına milletine bağlı; • Empati kurabilen ve şeffaf, klasik eğitim öğretim kavramlarının dışında; • Takım çalışmasına yönelik, iletişime açık öğrencilerin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı; • Keyifli ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip; • Dürüst, fedakar, hoşgörülü; saygı ve sevginin esirgenmediği tüm evrensel değerlerin benimsendiği; • Sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz parçası haline geldiği bir ortamda; kendi ayakları üzerine durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek için çabalıyoruz.

NORMAL

09.00-14.30